Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marabinos C.F (1420396) - Sporting Birracruzis C.F. (1436323) » 675931756: T66/J9/VI

Liga 675931756 Información oficial sobre el partido 675931756 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.621 (14939)

Avenger de Malaga Alineación oficial del equipo 'Avenger de Malaga' en el partido 1 - 1 Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido
0 - 1 Marius Ioan (23')
Xinés Cividanes (33') 1 - 1
Avenger de Malaga Alineación oficial del equipo 'Avenger de Malaga' en el partido 1 - 1 Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Avenger de Malaga Alineación oficial del equipo 'Avenger de Malaga' en el partido 2 - 0 Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avenger de Malaga

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 33, Xinés Cividanes de Avenger empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Posea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Avenger enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Avel·lí Cabrol es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50, Xinés Cividanes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 51 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Miguel Ángel Cantos de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Ángel Cantos va estar a punt d'avançar els locals al minut 55 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Ezquerdo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Ramón Botella de Avenger va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sporting Birracruzis C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el Birras va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marius Ioan, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Andy Mansveld que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Aigars Talcis va ser clau en la jugada d'atac de Birras al minut 89, quan ell mateix va fer una passada brutal a Benny Erlandsson, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.