Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalea FC (1433588) - Gigatron (121396) » 675931755: T66/J9/VI

Liga 675931755 Información oficial sobre el partido 675931755 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.621 (14939)

Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido 2 - 2 Gigatron Alineación oficial del equipo 'Gigatron' en el partido
0 - 1 Frank Eck (18')
Theo Humpa (27') 1 - 1
1 - 2 Mauro Ussía Cubas (67')
Francisco Espantoro (83') 2 - 2
Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido 2 - 2 Gigatron Alineación oficial del equipo 'Gigatron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido 2 - 1 Gigatron Alineación oficial del equipo 'Gigatron' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalea FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 27. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Theo Humpa va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Francisco Espantoro va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Etxauz Nafarrondo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Anders Larsson de Kalea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gigatron

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Gigatron va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mauro Ussía Cubas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Frank Eck que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Gigatron va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 67. Mauro Ussía Cubas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Patrick Van Eeghem, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Caspar Tenucci no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Batachikhan Lhavga de Gigatron va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mauro Ussía Cubas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Gigatron va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Mauro Ussía Cubas va quedar-se sol davant el porter Patrick Van Eeghem, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Batachikhan Lhavga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Caspar Tenucci va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Mauro Ussía Cubas aquest no va estar a l'altura.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Gigatron va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Patrick Van Eeghem va desviar el xut final de Antonio Salas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Antonio Salas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Patrick Van Eeghem, però la pilota va topar amb el travesser.