Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marabinos C.F (1420396) - Flitxi F.C. (774724) » 675931749: T66/J7/VI

Liga 675931749 Información oficial sobre el partido 675931749 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.621 (14939)

Avenger de Malaga Alineación oficial del equipo 'Avenger de Malaga' en el partido 2 - 0 Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido
Chuan Torre Palacio (67') 1 - 0
Sergio Ezquerdo (89') 2 - 0
Avenger de Malaga Alineación oficial del equipo 'Avenger de Malaga' en el partido 2 - 0 Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avenger de Malaga Alineación oficial del equipo 'Avenger de Malaga' en el partido 2 - 0 Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avenger de Malaga

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Chuan Torre Palacio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Avenger es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Avenger pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Ezquerdo va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Avenger per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Patrick Storzer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Ramón Botella va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Avenger.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Sergio Ezquerdo de Avenger va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pixurritos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pixurritos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Abel Ródez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pixurritos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cory Astley, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Abel Ródez va marxar de Sergio Ezquerdo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pixurritos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cory Astley va ridiculitzar a en Sergio Ezquerdo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Sergio Eguniz, el jugador de Pixurritos va ser expulsat al minut 55.