Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Llucmajor (1584983) - los membrilluelos F.C (437724) » 675931471: T66/J8/VI

Liga 675931471 Información oficial sobre el partido 675931471 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.616 (14934)

RCD Llucmajor Alineación oficial del equipo 'RCD Llucmajor' en el partido 0 - 6 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
0 - 1 Mustafa Ali Gencebay (3')
0 - 2 Luís Nuno Oliveira Mendes (11')
0 - 3 Mark Gogotov (25')
0 - 4 Pedro Llantero (56')
0 - 5 Charlie Livers (57')
0 - 6 Pedro Llantero (58')
RCD Llucmajor Alineación oficial del equipo 'RCD Llucmajor' en el partido 0 - 6 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
RCD Llucmajor Alineación oficial del equipo 'RCD Llucmajor' en el partido 0 - 8 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Llucmajor

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Kiarash Ghafourian va entorpir al marcador d'en Nilo Ferrão per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 237 Minuto 91 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kiarash Ghafourian va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vicent Almenar va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastian Love de Llucmajor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Llucmajor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mustafa Ali Gencebay la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del membrilluelos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 3.
  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luís Nuno Oliveira Mendes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de membrilluelos. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Mark Gogotov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del membrilluelos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pedro Llantero, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a membrilluelos l'avantatge per 0 - 5. Charlie Livers en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Pedro Llantero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 58, i va fer pujar el 0 - 6 per a membrilluelos.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 Mihai-Ion Forcoş va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mark Gogotov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Charlie Livers. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Al minut 74 de joc, Terence Pryor de membrilluelos va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.