Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Extres (1600031) - M. City (1597997) » 675931142: T66/J9/VI

Liga 675931142 Información oficial sobre el partido 675931142 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.610 (14928)

Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido 0 - 0 Rápido Bahía sad Alineación oficial del equipo 'Rápido Bahía sad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido 2 - 0 Rápido Bahía sad Alineación oficial del equipo 'Rápido Bahía sad' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extres

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Extres va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Mínguez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mateo Alfaro Moreno.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Extres va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Héctor Osta Font ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Stanisław Czarowski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Extres.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stanisław Czarowski va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Mateo Alfaro Moreno va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cristian Bulai va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Timm Rilchingen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Extres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Mínguez de Extres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rápido Bahía sad

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Andrei Voicu es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 5, però el porter va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El R.BH va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Romelio Masa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergio Puerto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Romelio Masa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de R.BH, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Carlos Yuste va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.