Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bala Azul (312120) - Robles de la Valcueva (434790) » 675930881: T66/J14/VI

Liga 675930881 Información oficial sobre el partido 675930881 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VI.605 (14923)

Bala Azul Alineación oficial del equipo 'Bala Azul' en el partido 1 - 1 Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido
Ludwik Deka (7') 1 - 0
1 - 1 Laurenţiu-Adrian Popescu (24')
Bala Azul Alineación oficial del equipo 'Bala Azul' en el partido 1 - 1 Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bala Azul Alineación oficial del equipo 'Bala Azul' en el partido 3 - 0 Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bala Azul

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Robert Stoica arribés a peus de Ludwik Deka, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bala el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jean Olivier de Bala va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Bertrán va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Antonio Astro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Robert Stoica va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Bala va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Bertrán en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Astro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Robert Stoica va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Bala va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Jon Hansen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Robert Stoica! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Robles de la Valcueva

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Laurenţiu-Adrian Popescu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Hubert Meier de Valcueva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.