Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting_tsk (1416226) - Colondroco F.C. (990408) » 675930059: T66/J5/VI

Liga 675930059 Información oficial sobre el partido 675930059 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.591 (14909)

Sporting_tsk Alineación oficial del equipo 'Sporting_tsk' en el partido 3 - 0 Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido
Gábor Varga (23') 1 - 0
Cătălin Grăjdieru (31') 2 - 0
Francisco Vilaragut (79') 3 - 0
Sporting_tsk Alineación oficial del equipo 'Sporting_tsk' en el partido 3 - 0 Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting_tsk Alineación oficial del equipo 'Sporting_tsk' en el partido 2 - 0 Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting_tsk

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Sporting_tsk prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Gábor Varga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del Sporting_tsk va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cătălin Grăjdieru, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sporting_tsk a 3 - 0. Francisco Vilaragut va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sporting_tsk va estar a punt d'arribar en un córner. En Petar Stoev va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Gábor Varga del Sporting_tsk ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cătălin Grăjdieru. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 225 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Arturo Ibarguen va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 219 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Petar Stoev va poder marcar per a Sporting_tsk en un servei de cantonada picat per en Serkan Şaşmaz quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Colondroco F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Colondroco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Beltrán Serrapio va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Fernando Palafox va rematar amb l'empenya exterior desviat.