Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

scorponok (991713) - BULTZ (994769) » 675928740: T66/J11/VI

Liga 675928740 Información oficial sobre el partido 675928740 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.567 (14885)

scorponok Alineación oficial del equipo 'scorponok' en el partido 1 - 2 pikafut Alineación oficial del equipo 'pikafut' en el partido
Simon Burgman (3') 1 - 0
1 - 1 Poto Yankos (12')
1 - 2 Poto Yankos (18')
scorponok Alineación oficial del equipo 'scorponok' en el partido 1 - 2 pikafut Alineación oficial del equipo 'pikafut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
scorponok Alineación oficial del equipo 'scorponok' en el partido 0 - 3 pikafut Alineación oficial del equipo 'pikafut' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

scorponok

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Simon Burgman de scorponok va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 71, un contraatac del scorponok no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Antoni Dziubich perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Laurinyecz de scorponok va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

pikafut

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): pikafut van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 12, quan Poto Yankos va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): pikafut agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Poto Yankos amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Llobera va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pikafut que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Giampaolo Frisella, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): pikafut quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Giampaolo Frisella va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Gian Domenico Mastrocinque de pikafut va fallar un penal al minut 62. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Patrick Mühlbacher quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Maurício da Rocha, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Luciano Ricci va entorpir al marcador d'en Jan Mika Schenck per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Maurício da Rocha va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Poto Yankos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.