Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playos F. C. (118097) - Kamicáceres (314740) » 675927711: T66/J6/VI

Liga 675927711 Información oficial sobre el partido 675927711 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.549 (14867)

Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 2 - 1 Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido
0 - 1 Ervin Wolf-Stahmer (80')
Eloy Ursúa (86') 1 - 1
Marco Marruocco (88') 2 - 1
Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 2 - 1 Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 1 - 0 Kamicáceres Alineación oficial del equipo 'Kamicáceres' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playos F. C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kamicáceres. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eloy Ursúa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Playos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 86.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Playos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 88 Marco Marruocco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Oriol Figa va fer al minut 2 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marco Marruocco, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Enaitz Murgil va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Enaitz Murgil va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Sergi Pau de Playos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kamicáceres

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Ervin Wolf-Stahmer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kamicáceres i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Laurent Montel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kamicáceres va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ervin Wolf-Stahmer va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Laurent Montel no va ser aprofitada per en Ervin Wolf-Stahmer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Sánchez de Kamicáceres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.