Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

river henares FC (774551) - Cantabros Team (437336) » 675925779: T66/J13/VI

Liga 675925779 Información oficial sobre el partido 675925779 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.514 (14832)

river henares FC Alineación oficial del equipo 'river henares FC' en el partido 1 - 1 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
Belmiro Deuceln (72') 1 - 0
1 - 1 Iñaki Agobineta (76')
river henares FC Alineación oficial del equipo 'river henares FC' en el partido 1 - 1 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
river henares FC Alineación oficial del equipo 'river henares FC' en el partido 0 - 2 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river henares FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 72 gràcies a la jugada de Belmiro Deuceln, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Miguel Satrustegui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de henares se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Máximo Pérez de Haro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de henares va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Belmiro Deuceln va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Tejera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Cantabros Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rafael Alarcia sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Iñaki Agobineta que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Xedeón Fiúza va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Eloy de Quiñones, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vitiza da Fonte que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Alarcia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cantabros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vitiza da Fonte, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.