Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gran RETROSKI (777383) - vicemarc (774636) » 675924950: T66/J1/VI

Liga 675924950 Información oficial sobre el partido 675924950 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.500 (14818)

Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido 3 - 1 vicemarc Alineación oficial del equipo 'vicemarc' en el partido
Francisco Ángel Urquijo (3') 1 - 0
Itzik Nadav (26') 2 - 0
Anatol Tasior (48') 3 - 0
3 - 1 Tasso Lima (76')
Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido 3 - 1 vicemarc Alineación oficial del equipo 'vicemarc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido 2 - 1 vicemarc Alineación oficial del equipo 'vicemarc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gran RETROSKI

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): RETROSKI s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Francisco Ángel Urquijo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de RETROSKI va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Itzik Nadav progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): RETROSKI va aconseguir el 3 - 0 quan Anatol Tasior va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ermes Lucido per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Levent Adlan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alessandro Carossia va fer una magnífica centrada, però la rematada de Anvars Vašers va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RETROSKI va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Ángel Urquijo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Ermes Lucido de RETROSKI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ermes Lucido de RETROSKI per doble groga al minut 58.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Ángel Urquijo de RETROSKI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Carossia.

vicemarc

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats de vicemarc van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Tasso Lima va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Albert Høllsberg ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 31, quan un error defensiu va deixar Patrikki Hovén completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Albert Høllsberg la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de vicemarc havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Lothar Kazimir va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): vicemarc va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.