Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FS Talavera (1588302) - Atlético Arriacense (774037) » 675924258: T66/J10/VI

Liga 675924258 Información oficial sobre el partido 675924258 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.487 (14805)

Beluga FC Alineación oficial del equipo 'Beluga FC' en el partido 0 - 2 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
0 - 1 Artur Turner (33')
0 - 2 Bernardo Marques (54')
Beluga FC Alineación oficial del equipo 'Beluga FC' en el partido 0 - 2 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Beluga FC Alineación oficial del equipo 'Beluga FC' en el partido 0 - 1 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beluga FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Beluga va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alai Bargarai, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El Beluga va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Santiago Silveira la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Beluga van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 51 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Santiago Silveira no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Beluga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Sotres va sortir per sobre el travesser.

F.C. Alconeti

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Adam 'Toni' Brodaczewski va anar a parar al cap de Artur Turner que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Alconeti el 0 - 1.
  • 187 Minuto 54 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Alconeti volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 54 van aconseguir marcar quan en Bernardo Marques va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Filipe Rocha Costa va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Artur Turner, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Friedolin Rettinger ja els havia advertit que el porter contrari, en Fernando Orive, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 14 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Alconeti tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Miguel Platero ho va intentar al minut 14 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): Al minut 31 un refús amb el peu d'en Fernando Orive va anar a parar als peus del Filipe Rocha Costa que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Alconeti va deixar en bona posició a en Rigobert Spielberger per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rigobert Spielberger de Alconeti es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Artur Turner de Alconeti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.