Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Arriacense (774037) - Atlético Profesores C.F. (1370897) » 675924243: T66/J7/VI

Liga 675924243 Información oficial sobre el partido 675924243 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.487 (14805)

F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 0 - 1 Atlético Profesores C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Profesores C.F.' en el partido
0 - 1 Alexandru Caranfil (21')
F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 0 - 1 Atlético Profesores C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Profesores C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 1 - 2 Atlético Profesores C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Profesores C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Alconeti

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): En Attilio Mazzalai va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 6, però el porter visitant Francisco Berrendero Díaz el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Alconeti van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Otema Lugya va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zeno Herssens de Alconeti es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Otema Lugya de Alconeti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Profesores C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alexandru Caranfil es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Anders Linder va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Camerón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Profesores quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roland Niemczyk va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lorenzo 't Hoen després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Camerón va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gadi Grunebaum va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Roland Niemczyk va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antoni Calabuig va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Horacio Elgueta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Camerón, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Abel González Valle va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luis Camerón va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenzo 't Hoen de Profesores es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.