Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mondariz (802116) - Toledanakis FC (1436456) » 675923735: T66/J6/VI

Liga 675923735 Información oficial sobre el partido 675923735 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.478 (14796)

Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido 0 - 5 Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido
0 - 1 Andriy Onishenko (24')
0 - 2 Èric Genebriera (37')
0 - 3 Andriy Onishenko (54')
0 - 4 Grégoir Epandi (63')
0 - 5 Èric Genebriera (73')
Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido 0 - 5 Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido 0 - 2 Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mondariz

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Mondariz va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Wolfgang Trautwein va anar a parar a les mans del porter.

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Andriy Onishenko va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Èric Genebriera des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andriy Onishenko de TFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 54 de partit.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 63 i semblava que TFC desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Grégoir Epandi va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Èric Genebriera va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 5 per a TFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): TFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Marin va desviar el xut final de Mamisoa Rabemanantsoa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Fernando Marin va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Grégoir Epandi que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Irular Mallabiarrena, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Irular Mallabiarrena va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Grégoir Epandi de TFC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Josep Robert quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Marin, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio González-Alegre de TFC es va guanyar la targeta groga merescudament.