Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Antigua FC (1365474) - Sevilleste FC (490096) » 675923285: T66/J5/VI

Liga 675923285 Información oficial sobre el partido 675923285 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.470 (14788)

Mini Glorias Alineación oficial del equipo 'Mini Glorias' en el partido 4 - 1 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
Alessandro Del Sal (30') 1 - 0
1 - 1 Fruela Barrero-Valverde (37')
Miguel Mallea (61') 2 - 1
Michelangelo Betti (74') 3 - 1
Emilio López (78') 4 - 1
Mini Glorias Alineación oficial del equipo 'Mini Glorias' en el partido 4 - 1 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mini Glorias Alineación oficial del equipo 'Mini Glorias' en el partido 2 - 0 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mini Glorias

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alessandro Del Sal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Glorias es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador Miguel Mallea de Glorias, després de 61 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Michelangelo Betti sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de Glorias a 3 - 1.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Glorias va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emilio López va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michelangelo Betti va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Anatol Căprariu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Glorias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per František Škarda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Eugenio Naranjo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Glorias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Glorias va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Emilio López va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Sevilleste FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Sevilleste va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Fruela Barrero-Valverde, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Joel Cringeley va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sevilleste que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Sevilleste van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Roman Hodulík va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sevilleste va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Menéndez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Jesús Menéndez de Sevilleste va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quique Castellfollit de Sevilleste es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.