Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

guerreroscelestes (1433436) - ELS VADOCS DELS QUICOCS (1332834) » 675922449: T66/J6/VI

Liga 675922449 Información oficial sobre el partido 675922449 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.455 (14773)

guerreroscelestes Alineación oficial del equipo 'guerreroscelestes' en el partido 2 - 3 ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido
Thomas Suárez Duarte (17') 1 - 0
1 - 1 Narcís Cortell (19')
David Illera (40') 2 - 1
2 - 2 夏 (Xia) 川荣 (Chuanrong) (55')
2 - 3 夏 (Xia) 川荣 (Chuanrong) (81')
guerreroscelestes Alineación oficial del equipo 'guerreroscelestes' en el partido 2 - 3 ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
guerreroscelestes Alineación oficial del equipo 'guerreroscelestes' en el partido 3 - 1 ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guerreroscelestes

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Thomas Suárez Duarte, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del guerreroscelestes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): guerreroscelestes va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 40 David Illera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aitor Angoitia va fer una magnífica centrada, però la rematada de Thomas Suárez Duarte va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Thomas Suárez Duarte va estar a punt de sentenciar el partit al minut 18, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): guerreroscelestes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Salvador González Carvajal en un 1 contra 1 amb el porter Ján Vyšňovský, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 el guerreroscelestes va posar setge sobre la defensa central visitant però en Thomas Suárez Duarte no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Camilo Duarte Pinto de guerreroscelestes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Camilo Duarte Pinto se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

ELS VADOCS DELS QUICOCS

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Narcís Cortell va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de QUICOCS i marcant el 1 - 1.
  • 164 Minuto 55 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en 夏 (Xia) 川荣 (Chuanrong) marqués l'empat. Al minut 55 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): 夏 (Xia) 川荣 (Chuanrong) va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 81. 2 - 3 per a QUICOCS.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): QUICOCS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaime Torres Ponce va desviar el xut final de Stephan Perbandt després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Skip McLernon quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.