Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARBITRO PENALTY (1589544) - Thurifera Fútbol Team (124242) » 675922220: T66/J5/VI

Liga 675922220 Información oficial sobre el partido 675922220 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.451 (14769)

CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido 5 - 0 Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido
Yuriy Glyuk (28') 1 - 0
Elov Antonsson (33') 2 - 0
Yuriy Glyuk (35') 3 - 0
Yuriy Glyuk (74') 4 - 0
Fortunato Gedet (77') 5 - 0
CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido 5 - 0 Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido 4 - 0 Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Barco

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sigmund Gusovius va anar a parar al cap de Yuriy Glyuk que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a CD Barco el 1 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de CD Barco al minut 33, que va llançar ajustat al pal en Elov Antonsson. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, CD Barco va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Yuriy Glyuk, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Thurifera. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Yuriy Glyuk la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CD Barco es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 74.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Fortunato Gedet de CD Barco va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Kerry Milley va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CD Barco se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 37 podia haver acabat en gol, però Antonio Sierra va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Yuriy Glyuk una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Antonio Sierra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Yuriy Glyuk es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Yuriy Glyuk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Sierra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Elov Antonsson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Thurifera Fútbol Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Turza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Steven Butchart rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.