Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maxsimo (1417707) - Garrotxa Volcanic Club (1598690) » 675921278: T66/J7/VI

Liga 675921278 Información oficial sobre el partido 675921278 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.434 (14752)

maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido 5 - 0 Garrotxa Volcanic Club Alineación oficial del equipo 'Garrotxa Volcanic Club' en el partido
Folkert Jan Visbeen (7') 1 - 0
Dmytro Karavan (49') 2 - 0
Pere Jordi Viladrich (71') 3 - 0
Jon Reidy (76') 4 - 0
Enrique Mingo (79') 5 - 0
maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido 5 - 0 Garrotxa Volcanic Club Alineación oficial del equipo 'Garrotxa Volcanic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maxsimo Alineación oficial del equipo 'maxsimo' en el partido 3 - 0 Garrotxa Volcanic Club Alineación oficial del equipo 'Garrotxa Volcanic Club' en el partido
Tiene suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maxsimo

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Folkert Jan Visbeen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. maxsimo es posava per davant!
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): maxsimo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dmytro Karavan va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Pere Jordi Viladrich de maxsimo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): maxsimo va augmentar la diferència quan Jon Reidy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Mingo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, Folkert Jan Visbeen gairebé va marcar per a maxsimo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pedro Laín va rematar alt.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Pere Jordi Viladrich es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Pedro Laín una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Dirk Stückner va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip maxsimo Pedro Laín quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Olivero Berge l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El maxsimo ho intentava per la dreta per mitjà de Enrique Mingo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Garrotxa Volcanic Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Garrotxa.V va anar a parar a la dreta de l'atac on en Norberto Herrera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Garrotxa.V van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Norberto Herrera no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Antonio Del Llano de Garrotxa.V va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78 del partit, Antonio Del Llano de l'equip Garrotxa.V, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.