Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sorra United (797293) - Tivero 1987 C.F. (1598128) » 675920631: T66/J14/VI

Liga 675920631 Información oficial sobre el partido 675920631 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VI.422 (14740)

Capuchinos Team Alineación oficial del equipo 'Capuchinos Team' en el partido 1 - 1 Vecchia Infamia Alineación oficial del equipo 'Vecchia Infamia' en el partido
Luka Heydt (2') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Calvo (41')
Capuchinos Team Alineación oficial del equipo 'Capuchinos Team' en el partido 1 - 1 Vecchia Infamia Alineación oficial del equipo 'Vecchia Infamia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Capuchinos Team Alineación oficial del equipo 'Capuchinos Team' en el partido 5 - 0 Vecchia Infamia Alineación oficial del equipo 'Vecchia Infamia' en el partido
Es un cenizo 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capuchinos Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Capuchinos contenien la respiració mentre en Luka Heydt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Farouq Chôeman gairebé va marcar per a Capuchinos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kurt Lövborn al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Chawki Zaari va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Farouq Chôeman del Capuchinos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Edorta Azkarate-Askatsua va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Capuchinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Farouq Chôeman va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Capuchinos.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edorta Azkarate-Askatsua va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Kurt Lövborn va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Farouq Chôeman va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Vecchia Infamia

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alejandro Calvo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 41 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ángel Oliveras va superar els defenses rivals per velocitat al minut 61 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Vecchia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 65, però el xut de Joan Manel Cascalló des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Salulani Nhova de Vecchia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.