Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hércules CF (1417770) - JMP TEAM (1591615) » 675920438: T66/J7/VI

Liga 675920438 Información oficial sobre el partido 675920438 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.419 (14737)

Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido 5 - 0 Malmö Fotboll Alineación oficial del equipo 'Malmö Fotboll' en el partido
Ulises Ortiz Mexia (3') 1 - 0
Manuel Utrera (4') 2 - 0
Óscar Antonio Gutiérrez de Cossio (36') 3 - 0
Thorsten 'El Rifle' Zimmermann (48') 4 - 0
Ignacio 'Toro' Viso (66') 5 - 0
Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido 5 - 0 Malmö Fotboll Alineación oficial del equipo 'Malmö Fotboll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido 4 - 0 Malmö Fotboll Alineación oficial del equipo 'Malmö Fotboll' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Francisco Sánchez García és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ulises Ortiz Mexia perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 4 (Gol por la izquierda): En Manuel Utrera de Hércules va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Óscar Antonio Gutiérrez de Cossio va incrementar l'avantatge de Hércules amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Hércules al minut 48, que va llançar ajustat al pal en Thorsten 'El Rifle' Zimmermann. 4 - 0 pels locals.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hércules van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio 'Toro' Viso va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Utrera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Thorsten 'El Rifle' Zimmermann es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ulises Ortiz Mexia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Axel Byrnes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dani Campsolinas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, Thorsten 'El Rifle' Zimmermann gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Leonardo Trigueros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Dani Campsolinas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Axel Byrnes de Hércules va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Malmö Fotboll

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nelson Dupleich de Fotboll va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.