Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PolarNetZero FC (771983) - F.C. ESCULLAR (119411) » 675918657: T66/J10/VI

Liga 675918657 Información oficial sobre el partido 675918657 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.387 (14705)

Os Carneiros FC Alineación oficial del equipo 'Os Carneiros FC' en el partido 1 - 0 F.C. ESCULLAR Alineación oficial del equipo 'F.C. ESCULLAR' en el partido
Włodzimierz Bielatowicz (68') 1 - 0
Os Carneiros FC Alineación oficial del equipo 'Os Carneiros FC' en el partido 1 - 0 F.C. ESCULLAR Alineación oficial del equipo 'F.C. ESCULLAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Carneiros FC Alineación oficial del equipo 'Os Carneiros FC' en el partido 0 - 2 F.C. ESCULLAR Alineación oficial del equipo 'F.C. ESCULLAR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Carneiros FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Włodzimierz Bielatowicz de Carneiros va fer un bon esprint per escapar-se de Abdelouali Feloul i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Carneiros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Barys Kalyhnevich, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 74 minuts, el Carneiros va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Luis Cunzuta per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joachim Olszowski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Luis Cunzuta de Carneiros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. ESCULLAR

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Manuel Martins va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Mike Koeppen de ESCULLAR, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Mike Koeppen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Arturo Congostro va estar a punt de posar per davant a ESCULLAR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raimundo Congostro va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Knudt Krugkoppel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pedro Javier García-Guerra quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.