Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imbencibles Retuns (991410) - Rayo Negro (441639) » 675918201: T66/J8/VI

Liga 675918201 Información oficial sobre el partido 675918201 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.379 (14697)

Imbencibles Retuns Alineación oficial del equipo 'Imbencibles Retuns' en el partido 1 - 1 Rayo Negro Alineación oficial del equipo 'Rayo Negro' en el partido
Giuseppe Neviani (29') 1 - 0
1 - 1 Andrés Marcelo Canevari (79')
Imbencibles Retuns Alineación oficial del equipo 'Imbencibles Retuns' en el partido 1 - 1 Rayo Negro Alineación oficial del equipo 'Rayo Negro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Imbencibles Retuns Alineación oficial del equipo 'Imbencibles Retuns' en el partido 4 - 1 Rayo Negro Alineación oficial del equipo 'Rayo Negro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imbencibles Retuns

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Giuseppe Neviani de Imbencibles, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Imbencibles per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Battista Palmirani va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Battista Palmirani va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giuseppe Neviani va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Raúl Calvo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Adam Schmid es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, Adam Schmid gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Rayo Negro

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Andrés Marcelo Canevari va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Gastón Navarro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Marcelo Almeida va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pavel Kocherzhenko, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Negro va estar a punt d'empatar al 55 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lionnel Jan que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Alan Camarero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Andrés Marcelo Canevari quasi aconsegueix empatar per Negro al minut 64, però Pavel Kocherzhenko va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Negro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pavel Kocherzhenko va desviar el xut final de Alan Camarero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Randy Melenhorst de Negro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.