Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mawala City (118657) - Superekip (797630) » 675917683: T66/J5/VI

Liga 675917683 Información oficial sobre el partido 675917683 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.370 (14688)

Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido 3 - 0 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
Dimitris Poulopoulos (32') 1 - 0
Periklis Skrekis (40') 2 - 0
Vicente Siruela (73') 3 - 0
Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido 3 - 0 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Esportiu Olocau II Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu Olocau II' en el partido 0 - 1 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
Tiene bastante suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Esportiu Olocau II

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El porter de Esportiu va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Dimitris Poulopoulos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Esportiu va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Periklis Skrekis, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vicente Siruela, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Periklis Skrekis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esportiu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Periklis Skrekis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Superekip

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): El jugador visitant Hans Gerd Erzhausen va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 39 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Mahine Waite quasi marca en una jugada assajada de córner que Igemar Hato havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 250 Minuto 71 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Superekip van pujar a rematar. Però en Hans Gerd Erzhausen la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.