Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eguotma (492625) - Equipo Oculto de la Hoja (488682) » 675917525: T66/J7/VI

Liga 675917525 Información oficial sobre el partido 675917525 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.367 (14685)

Eguotma Alineación oficial del equipo 'Eguotma' en el partido 2 - 3 Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido
Andrieu Pañella (20') 1 - 0
1 - 1 Melchor Indurain (39')
Andrieu Pañella (69') 2 - 1
2 - 2 Mika-Pekka Nousiainen (76')
2 - 3 Rainer Guerinot (88')
Eguotma Alineación oficial del equipo 'Eguotma' en el partido 2 - 3 Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eguotma Alineación oficial del equipo 'Eguotma' en el partido 0 - 3 Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eguotma

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): El porter de Eguotma va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Andrieu Pañella va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Manuel Carrera va anar directament als peus de Andrieu Pañella que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Eguotma, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Yann Deborsu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zygmunt Dymarski de Eguotma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Equipo Oculto de la Hoja

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Melchor Indurain per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Mika-Pekka Nousiainen va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 76.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rainer Guerinot va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Equipo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Alberto Patruno va desviar el xut final de Mika-Pekka Nousiainen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 264 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Rainer Guerinot va llençar un penal al minut 32. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mika-Pekka Nousiainen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Marius Miculaiciuc va fer una jugada per la banda esquerra, però Luis Alberto Patruno va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Equipo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edu Cupons, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Equipo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Chusé Fernández Perdones va quedar-se sol davant el porter Luis Alberto Patruno, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Adrien Rohée de Equipo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.