Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

StrawHat FC (487913) - Sanjo C.F. (439799) » 675917323: T66/J13/VI

Liga 675917323 Información oficial sobre el partido 675917323 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.363 (14681)

StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido 1 - 1 Sanjo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanjo C.F.' en el partido
Johnny Nøhr (30') 1 - 0
1 - 1 Gaetano Balato (38')
StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido 1 - 1 Sanjo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanjo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido 2 - 0 Sanjo C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanjo C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

StrawHat FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): StrawHat va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Johnny Nøhr fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Miguel García Castris va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gaetano Balato per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Pau Echauri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Dávid Richter va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Víctor Nolla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de StrawHat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89, StrawHat va disposar d'un penal a favor, però el xut de Johnny Nøhr va ser aturat per Dávid Richter.

Sanjo C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En Gaetano Balato va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Giorgio Capretti va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Alessandro Carnovale va xutar a fora.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Sergio Almarza va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sanjo va estar a punt de marcar quan Giorgio Capretti va fer una passada impressionant a Sergio Almarza, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Gaetano Balato quasi aconsegueix empatar per Sanjo al minut 34, però Karol Wysok va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Almarza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sanjo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tomasz Szalewski, però el porter rival va fer una gran aturada.