Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BimBamBum (988162) - VILACRAKS (1598554) » 675916150: T66/J13/VI

Liga 675916150 Información oficial sobre el partido 675916150 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.342 (14660)

Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido 2 - 2 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
Harri Draxler-Weber (3') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Despí (35')
Lauri Helle (51') 2 - 1
2 - 2 Radosz Nolbert (89')
Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido 2 - 2 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cultural Rheonesa SAD Alineación oficial del equipo 'Cultural Rheonesa SAD ' en el partido 4 - 0 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
Tiene mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cultural Rheonesa SAD

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Cultural s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Harri Draxler-Weber per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lauri Helle, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cultural se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Dries Persan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Albentosa Sanabra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antti Juurikka de Cultural va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antti Juurikka per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Albentosa Sanabra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Cultural ho intentava per la dreta per mitjà de Dries Persan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jake Laffan no va ser aprofitada per en Mikko Arnberg que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Al minut 59, Erol Semih Vasık gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antti Juurikka. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Erol Semih Vasık es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

VILACRAKS

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): En Ignacio Despí va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): El jugador Radosz Nolbert de VILACRAKS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.