Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Rogerot (120101) - Nebreda FC (309910) » 675913055: T66/J10/VI

Liga 675913055 Información oficial sobre el partido 675913055 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.287 (14605)

F.C Rogerot Alineación oficial del equipo 'F.C Rogerot' en el partido 0 - 5 Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido
0 - 1 Jesús Carrabal (8')
0 - 2 Andrei Pelecaci (14')
0 - 3 Clarence Djousse (24')
0 - 4 Carlitos Degange (31')
0 - 5 Carlitos Degange (32')
F.C Rogerot Alineación oficial del equipo 'F.C Rogerot' en el partido 0 - 5 Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Rogerot Alineación oficial del equipo 'F.C Rogerot' en el partido 0 - 3 Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Rogerot

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Nicola Bert va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rogerot que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Adal López no va ser aprofitada per en Secundino Garrido Gómez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Nebreda FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jesús Carrabal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Nebreda va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Andrei Pelecaci va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Clarence Djousse va augmentar l'avantatge de Nebreda a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlitos Degange de Nebreda l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 31 de partit.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Carlitos Degange, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Nebreda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Jesús Carrabal va quedar-se sol davant el porter Carlos Goenaga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 75 en Clarence Djousse ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Carlitos Degange el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlitos Degange es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlitos Degange es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.