Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pocoal fc (989876) - Bottle Opener (1582807) » 675912790: T66/J13/VI

Liga 675912790 Información oficial sobre el partido 675912790 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.282 (14600)

pocoal fc Alineación oficial del equipo 'pocoal fc' en el partido 2 - 1 Bottle Opener Alineación oficial del equipo 'Bottle Opener' en el partido
Silvan Schellenberg (51') 1 - 0
Ivaylo Mihalchev (70') 2 - 0
2 - 1 Žan Starac (72')
pocoal fc Alineación oficial del equipo 'pocoal fc' en el partido 2 - 1 Bottle Opener Alineación oficial del equipo 'Bottle Opener' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pocoal fc Alineación oficial del equipo 'pocoal fc' en el partido 2 - 0 Bottle Opener Alineación oficial del equipo 'Bottle Opener' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pocoal fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Passats 51 minuts, Silvan Schellenberg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. pocoal es posava per davant!
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de pocoal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivaylo Mihalchev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a pocoal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adam Obruča, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernest Oravka! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): pocoal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dănilă Popian en un 1 contra 1 amb el porter Daniele Mastrorillo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Santiago Maura va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pocoal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Bart Courtman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniele Mastrorillo al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Santiago Maura va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrei-Ştefan Scrobotă de pocoal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bottle Opener

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Bottle va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Žan Starac va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Robert Schletter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.