Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Confinats team (435451) - Hattrick Generation FC (1455744) » 675912710: T66/J7/VI

Liga 675912710 Información oficial sobre el partido 675912710 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.281 (14599)

Confinats team Alineación oficial del equipo 'Confinats team' en el partido 3 - 3 Hattrick Generation FC Alineación oficial del equipo 'Hattrick Generation FC' en el partido
Kalle Toivanen (1') 1 - 0
1 - 1 Radja Huybrechts (9')
Eduard Claramunt (11') 2 - 1
2 - 2 Radja Huybrechts (24')
2 - 3 Alfredo Pais (48')
Eduard Claramunt (54') 3 - 3
Confinats team Alineación oficial del equipo 'Confinats team' en el partido 3 - 3 Hattrick Generation FC Alineación oficial del equipo 'Hattrick Generation FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Confinats team Alineación oficial del equipo 'Confinats team' en el partido 2 - 6 Hattrick Generation FC Alineación oficial del equipo 'Hattrick Generation FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Confinats team

Goles Goles

  • 122 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Al minut 1 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Confinats va ser Kalle Toivanen.
  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Confinats va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 11 Eduard Claramunt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Confinats va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Eduard Claramunt, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Eduard Claramunt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Radoslav Lakomý va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Confinats enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Confinats va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduard Claramunt en un 1 contra 1 amb el porter Radoslav Lakomý, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kobe Carron de Confinats la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hattrick Generation FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Otto Väistö entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Generation, un peu providencial d'en Radja Huybrechts va situar el 1-1 al panell digital.
  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador visitant Radja Huybrechts va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 24 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Alfredo Pais va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Araslane Mojahid que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Generation van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però James Hubscher va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 啓介 (Keisuke) 塩谷 (Shioya) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 啓介 (Keisuke) 塩谷 (Shioya). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Generation va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Alfredo Pais va quedar-se sol davant el porter Romuald Wielkopolan, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Tobias Döltl de Generation va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.