Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zelice CF (315043) - Centulina Team (125784) » 675912388: T66/J11/VI

Liga 675912388 Información oficial sobre el partido 675912388 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.275 (14593)

Zelice CF Alineación oficial del equipo 'Zelice CF' en el partido 2 - 1 Centulina Team Alineación oficial del equipo 'Centulina Team' en el partido
0 - 1 Methodios Ieronimakis (66')
Manel Miranda (72') 1 - 1
Maurín Zuleta (86') 2 - 1
Zelice CF Alineación oficial del equipo 'Zelice CF' en el partido 2 - 1 Centulina Team Alineación oficial del equipo 'Centulina Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zelice CF Alineación oficial del equipo 'Zelice CF' en el partido 1 - 2 Centulina Team Alineación oficial del equipo 'Centulina Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelice CF

Goles Goles

  • 109 Minuto 66 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Víctor Ballestà després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Centulina Methodios Ieronimakis, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 110 Minuto 72 (Gol de falta): Manel Miranda va aconseguir l'empat per a Zelice mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maurín Zuleta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santi Neira va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Manel Miranda quasi dona a Zelice l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Zelice per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Abel Fleix va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Manel Miranda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Centulina Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Mateo Alfonso quasi marca en una jugada assajada de córner que Lo Göransson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Centulina va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Methodios Ieronimakis va quedar-se sol davant el porter Gunnar Tjønn, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Andriy Pantilov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Ladron de Guevara no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Andriy Pantilov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lo Göransson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.