Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mas Agusto Que Un Arbusto (310971) - Danza Macabra ARC (994121) » 675912141: T66/J5/VI

Liga 675912141 Información oficial sobre el partido 675912141 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.271 (14589)

Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 2 - 3 Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido
Marcos Parralo (34') 1 - 0
1 - 1 Umberto Sulmonte (54')
1 - 2 Julio Pinilla (71')
1 - 3 Gaston Hagmann (73')
Saúl Melida (76') 2 - 3
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 2 - 3 Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 2 - 0 Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Agusto Que Un Arbusto

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Marcos Parralo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Arbusto es posava per davant!
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Saúl Melida va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Helmut Gratz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xavier Frossard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Helmut Gratz de Arbusto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Bozho Jakimoski de Arbusto gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marcos Parralo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xavier Frossard va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Arbusto va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marcos Parralo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Fernando Barrionuevo va estar a punt de marcar al minut 90 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Barrionuevo de Arbusto es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Muhammad Zahi de Arbusto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Xavier Frossard de Arbusto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Danza Macabra ARC

Goles Goles

  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): DM va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Umberto Sulmonte la va transformar en el 1 - 1.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): DM va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 71, quan Julio Pinilla, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Umberto Sulmonte va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gaston Hagmann, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): DM van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Pankrác Gomdáš no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Diego Lagos Mármol, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaston Hagmann de DM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.