Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ninjas ruidosos efese (489111) - Biggie CF (1366905) » 675911789: T66/J1/VI

Liga 675911789 Información oficial sobre el partido 675911789 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.265 (14583)

ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido 1 - 1 C.F Coixos Motivats Alineación oficial del equipo 'C.F Coixos Motivats' en el partido
Fabio Arlotti (35') 1 - 0
1 - 1 Rogelio Sierra Galán (89')
ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido 1 - 1 C.F Coixos Motivats Alineación oficial del equipo 'C.F Coixos Motivats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido 0 - 3 C.F Coixos Motivats Alineación oficial del equipo 'C.F Coixos Motivats' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ninjas ruidosos efese

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fabio Arlotti de ruidosos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Fabio Arlotti hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Nathaniel Barret havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Edvaldo Braga Nunes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Barış Keskiner de ruidosos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeremie Daepp.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Mark Happel de ruidosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.F Coixos Motivats

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rogelio Sierra Galán que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rogelio Sierra Galán va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Felipe Carlos Aragón Reyes, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Jerzy Zdybel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Felipe Carlos Aragón Reyes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Armando Fusina va fer una jugada per la banda esquerra, però Jerzy Zdybel va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Carlos Aragón Reyes de Motivats la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dainis Tauriņš es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.