Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Disidentes C.F. (435509) - Fundequipos (125009) » 675910693: T66/J7/VI

Liga 675910693 Información oficial sobre el partido 675910693 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.245 (14563)

Disidentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Disidentes C.F.' en el partido 3 - 1 riotorto city Alineación oficial del equipo 'riotorto city' en el partido
Dragoş Boerescu (12') 1 - 0
1 - 1 Lilian Andrei (51')
Willis Durham (56') 2 - 1
Heimrich Pesl (76') 3 - 1
Disidentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Disidentes C.F.' en el partido 3 - 1 riotorto city Alineación oficial del equipo 'riotorto city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Disidentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Disidentes C.F.' en el partido 7 - 0 riotorto city Alineación oficial del equipo 'riotorto city' en el partido
Es un cenizo 6.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Disidentes C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Dragoş Boerescu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Disidentes.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Willis Durham va donar a Disidentes un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Disidentes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Heimrich Pesl va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jusuf Kasupović. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Modenato va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dragoş Boerescu va rematar alt.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manuel Modenato per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Guzmán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manuel Modenato, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Willis Durham una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Víctor Guzmán va mantenir l'equip visitant dins del partit.

riotorto city

Goles Goles

  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lilian Andrei de riotorto va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del riotorto sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kaywan Amârlu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jusuf Kasupović haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a riotorto al minut 70.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Virginio Baiardi de riotorto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Rafael Montes de riotorto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.