Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AUPIÑA SD (48563) - RB Murcia (991972) » 675908387: T66/J5/VI

Liga 675908387 Información oficial sobre el partido 675908387 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.204 (14522)

AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido 4 - 0 ECLARYON F.C. Alineación oficial del equipo 'ECLARYON F.C.' en el partido
İnayet Düş (4') 1 - 0
Thomas Gspandl (26') 2 - 0
Víctor Molina (29') 3 - 0
Jassim Al-Ashram (79') 4 - 0
AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido 4 - 0 ECLARYON F.C. Alineación oficial del equipo 'ECLARYON F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido 3 - 0 ECLARYON F.C. Alineación oficial del equipo 'ECLARYON F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AUPIÑA SD

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del AUPIÑA contenien la respiració mentre en İnayet Düş s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Thomas Gspandl va augmentar l'avantatge de AUPIÑA a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ECLARYON. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Molina la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AUPIÑA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 29.
  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jassim Al-Ashram de AUPIÑA va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El jugador local Thomas Gspandl per poc que no incrementa el marcador al minut 17. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Edgar Galdona va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Thomas Gspandl gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edgar Galdona va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 219 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Baptiste Van Wert va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Thomas Gspandl, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ECLARYON. La jugada d'estratègia del AUPIÑA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Heniek Gajowczyk va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

ECLARYON F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ramón Garcés va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nicanor Aguayo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): ECLARYON van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 59 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jean Vincent no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Conill de ECLARYON va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.