Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD VIVES (1581024) - jupiter team (779437) » 675908323: T66/J3/VI

Liga 675908323 Información oficial sobre el partido 675908323 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.203 (14521)

los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 3 - 2 jupiter team Alineación oficial del equipo 'jupiter team' en el partido
0 - 1 Enrique Caifero (2')
Amável Pereira Ferreira (27') 1 - 1
Arenito Salfate (28') 2 - 1
Amável Pereira Ferreira (55') 3 - 1
3 - 2 Antti Huhta (89')
los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 3 - 2 jupiter team Alineación oficial del equipo 'jupiter team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 6 - 0 jupiter team Alineación oficial del equipo 'jupiter team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los tipos FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): tipos equilibrava la balança al minut 27. En Amável Pereira Ferreira, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): tipos prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Arenito Salfate va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tipos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Amável Pereira Ferreira progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Arenito Salfate gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sylweriusz Wędrychowicz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Arenito Salfate de tipos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

jupiter team

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Enrique Caifero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Del Páramo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de jupiter, Antti Huhta, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Javier Polo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ignacio Paz Ramos no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Antti Huhta va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.