Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mata hippies FC (435243) - Charro C.F. (314625) » 675907561: T66/J8/VI

Liga 675907561 Información oficial sobre el partido 675907561 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.189 (14507)

Mata hippies FC Alineación oficial del equipo 'Mata hippies FC' en el partido 2 - 2 Charro C.F. Alineación oficial del equipo 'Charro C.F.' en el partido
Abderraouf Rahmouni (27') 1 - 0
Rui Fernandes (36') 2 - 0
2 - 1 Jean-Félix Decoodt (39')
2 - 2 Vlado Grum (51')
Mata hippies FC Alineación oficial del equipo 'Mata hippies FC' en el partido 2 - 2 Charro C.F. Alineación oficial del equipo 'Charro C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mata hippies FC Alineación oficial del equipo 'Mata hippies FC' en el partido 1 - 1 Charro C.F. Alineación oficial del equipo 'Charro C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,0 % 47,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mata hippies FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Abderraouf Rahmouni va donar a Matahipies un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rui Fernandes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Matahipies.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Abderraouf Rahmouni del Matahipies ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El Matahipies va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Ramadan Al-Shafar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Matahipies Ricart Lladosa quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Abderraouf Rahmouni l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Rui Fernandes quasi dona a Matahipies l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Diago de Matahipies es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, William Finne de Matahipies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Charro C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jean-Félix Decoodt va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Charro va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 39.
  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Vlado Grum que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Vlado Grum va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto de Oliveira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alberto de Oliveira va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bilgehan Özgür des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Manuel Basili la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Charro havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Vlado Grum va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.