Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportiva (485481) - IRAULTZA (801553) » 675906734: T66/J11/VI

Liga 675906734 Información oficial sobre el partido 675906734 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.174 (14492)

Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido 2 - 3 IRAULTZA Alineación oficial del equipo 'IRAULTZA' en el partido
0 - 1 Arkadiusz Goszczycki (20')
Akis Makrionitis (39') 1 - 1
1 - 2 Javier Muñiz (64')
Roman Gradič (65') 2 - 2
2 - 3 Arkadiusz Goszczycki (79')
Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido 2 - 3 IRAULTZA Alineación oficial del equipo 'IRAULTZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido 2 - 0 IRAULTZA Alineación oficial del equipo 'IRAULTZA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportiva

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Akis Makrionitis facilitava les coses al Deportiva amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Roman Gradič va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 65, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Deportiva, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Roman Gradič de Deportiva va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Carlos Domínguez del Deportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Avel·lí Morell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportiva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Worachai Jittakorn va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Jamie Laux va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Carlos Domínguez hauria d'haver estat gol al minut 80 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Carlos Domínguez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

IRAULTZA

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 20, Rafael Yanes va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Arkadiusz Goszczycki, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Javier Muñiz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, IRAULTZA, al minut 64. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de IRAULTZA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Arkadiusz Goszczycki.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Huerta es va quedar sol davant del porter, al minut 23. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): IRAULTZA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 48, però el xut de Jouni Karppinen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de IRAULTZA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Erotas Papaiordanidis va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salim Aguilar de IRAULTZA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.