Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tamerna (123173) - Fc Romarios (1366142) » 675906547: T66/J7/VI

Liga 675906547 Información oficial sobre el partido 675906547 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.171 (14489)

Extremadura Dragons Alineación oficial del equipo 'Extremadura Dragons' en el partido 3 - 2 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
0 - 1 Francisco José Iritia (56')
Ignasi Masoliver (58') 1 - 1
Yair Bazan (71') 2 - 1
Tjarco Verhoef (74') 3 - 1
3 - 2 Vasco Manuel Costa Basto (89')
Extremadura Dragons Alineación oficial del equipo 'Extremadura Dragons' en el partido 3 - 2 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Extremadura Dragons Alineación oficial del equipo 'Extremadura Dragons' en el partido 3 - 1 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
Tiene un resultado normal 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremadura Dragons

Goles Goles

  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors del Extremadura amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 58, deixant Ignasi Masoliver en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Extremadura va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Yair Bazan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Extremadura va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tjarco Verhoef progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Extremadura va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marko Sihtola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Izcúe.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Extremadura per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tjarco Verhoef, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Tjarco Verhoef va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Extremadura se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elek Búzás va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Antonio Izcúe va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Raimund Dirnberger del Extremadura ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30 en Elek Búzás va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Fc Romarios

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Lorenzo Iruña va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Romarios, Francisco José Iritia, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Romarios seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Vasco Manuel Costa Basto va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Abdelghafour Mehdawi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Enrique Osta havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Abdelghafour Mehdawi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Yekcan Örnek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.