Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RMR The Titans (1432074) - CFchelsea (773936) » 675906157: T66/J7/VI

Liga 675906157 Información oficial sobre el partido 675906157 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.164 (14482)

RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido 4 - 0 GCdeAltsasu Alineación oficial del equipo 'GCdeAltsasu' en el partido
Lope Ibaieta (9') 1 - 0
Quentin Cook (30') 2 - 0
Lope Ibaieta (77') 3 - 0
Roberto Troyes (89') 4 - 0
RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido 4 - 0 GCdeAltsasu Alineación oficial del equipo 'GCdeAltsasu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido 6 - 0 GCdeAltsasu Alineación oficial del equipo 'GCdeAltsasu' en el partido
Tiene mala suerte 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RMR The Titans

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Lope Ibaieta llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Titans va augmentar la diferència quan Quentin Cook no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Titans pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lope Ibaieta va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Roberto Troyes de Titans va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Verga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roberto Troyes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Andrea Mansilla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Juan Verga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Rahav Romano va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Héctor Manuel Quinchía de Titans va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

GCdeAltsasu

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de GCdeAltsasu van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Keyhan Azodi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Senna Ait-Lachgar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de GCdeAltsasu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Senna Ait-Lachgar de GCdeAltsasu es va guanyar la targeta groga merescudament.