Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rudies (773790) - Donibane (315207) » 675906104: T66/J8/VI

Liga 675906104 Información oficial sobre el partido 675906104 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.163 (14481)

rudies Alineación oficial del equipo 'rudies' en el partido 2 - 1 Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido
Joan Sendra (6') 1 - 0
1 - 1 Michael Pupi (12')
Felipe Horna (89') 2 - 1
rudies Alineación oficial del equipo 'rudies' en el partido 2 - 1 Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rudies Alineación oficial del equipo 'rudies' en el partido 3 - 1 Donibane Alineación oficial del equipo 'Donibane' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rudies

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Joan Sendra va donar a rudies un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Donibane. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Felipe Horna la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rudies es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Dalmacio Cortiguera del rudies ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): rudies va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joan Sendra en un 1 contra 1 amb el porter Mathias Crochet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Silva Palafox de rudies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Donibane

Goles Goles

  • 164 Minuto 12 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Michael Pupi de Donibane va marcar de penal l'empat al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Donibane van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Jacinto Coelho va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Isidor Falblad, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jean-Pierre Verhavert no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Michael Pupi al minut 56 semblava entrar, però Isidor Falblad va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Atilio Larreta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Donibane va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Isidor Falblad va desviar el xut final de Jacinto Coelho després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Enrico Astazi de Donibane va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.