Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SwimBikeRun FC (1371750) - Castilla Madrileño (1433096) » 675905038: T66/J7/VI

Liga 675905038 Información oficial sobre el partido 675905038 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.144 (14462)

SwimBikeRun FC Alineación oficial del equipo 'SwimBikeRun FC' en el partido 3 - 1 Francis Pablo Alineación oficial del equipo 'Francis Pablo ' en el partido
Đurica Bjelogrlić (31') 1 - 0
1 - 1 Adrián Velaz (32')
Đurica Bjelogrlić (33') 2 - 1
Mihály Kű (56') 3 - 1
SwimBikeRun FC Alineación oficial del equipo 'SwimBikeRun FC' en el partido 3 - 1 Francis Pablo Alineación oficial del equipo 'Francis Pablo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SwimBikeRun FC Alineación oficial del equipo 'SwimBikeRun FC' en el partido 4 - 0 Francis Pablo Alineación oficial del equipo 'Francis Pablo ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SwimBikeRun FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): SBR va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Đurica Bjelogrlić va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Đurica Bjelogrlić. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mihály Kű, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a SBR.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Ángel Manuel Sanlés del SBR ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Đurica Bjelogrlić una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Jason Muna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ramón Pla de SBR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Ángel Manuel Sanlés es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El SBR ho intentava per la dreta per mitjà de Đurica Bjelogrlić, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Đurica Bjelogrlić gairebé va marcar per a SBR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leandro De Agustini de SBR es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Francis Pablo

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Adrián Velaz de Francis va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Esteban Mata Blanco es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): Hinrich Kopal va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 47, però no s'esperava que en Juan Patricio de Ariño, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Ivan Goshev quasi marca en una jugada assajada de córner que 刘 (Liu) 翊棕 (Yizong) havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El Francis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Santi Lascano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 289 Minuto 67 (Ocasión evento especial): En José María Juarrero, al minut 67 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Ángel Manuel Sanlés el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Francis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José María Juarrero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Ilzauspea.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 刘 (Liu) 翊棕 (Yizong) de Francis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.