Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ILoveBeer (1581706) - Gerena FC (1365568) » 675904880: T66/J10/VI

Liga 675904880 Información oficial sobre el partido 675904880 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.141 (14459)

ratllats aiguafreda Alineación oficial del equipo 'ratllats aiguafreda' en el partido 0 - 3 CD Ourense Alineación oficial del equipo 'CD Ourense' en el partido
0 - 1 Robert Kudma (31')
0 - 2 Radulf Behrendt (38')
0 - 3 Francisco Javier Carbonell (84')
ratllats aiguafreda Alineación oficial del equipo 'ratllats aiguafreda' en el partido 0 - 3 CD Ourense Alineación oficial del equipo 'CD Ourense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ratllats aiguafreda Alineación oficial del equipo 'ratllats aiguafreda' en el partido 0 - 4 CD Ourense Alineación oficial del equipo 'CD Ourense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ratllats aiguafreda

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Blagoy Grigorov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Miika Koivukangas, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Blagoy Grigorov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de aiguafreda se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Radulf Behrendt no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diamantino Matos Antunes estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricardo Moltedo de aiguafreda va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Walter Friargiu que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): aiguafreda van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Diamantino Matos Antunes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erni Bontrager de aiguafreda es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

CD Ourense

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de Ourense Robert Kudma va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, Ourense va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Radulf Behrendt.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francisco Javier Carbonell va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ourense quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Willy Schraml va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Ayelabola Adjaoute va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mauro Izco, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sergio Torres Ternero al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Javier Carbonell de Ourense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier Carbonell de Ourense va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".