Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALPARO FC (801131) - soto y cubero (778235) » 675904522: T66/J4/VI

Liga 675904522 Información oficial sobre el partido 675904522 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.135 (14453)

Marciana Jons Alineación oficial del equipo 'Marciana Jons' en el partido 0 - 5 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
0 - 1 Marco Skuldbøl (4')
0 - 2 Marco Skuldbøl (33')
0 - 3 Marco Skuldbøl (41')
0 - 4 Moris Fasciano (43')
0 - 5 Martín Catoyra (84')
Marciana Jons Alineación oficial del equipo 'Marciana Jons' en el partido 0 - 5 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Marciana Jons Alineación oficial del equipo 'Marciana Jons' en el partido 0 - 9 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marciana Jons

Goles Goles

  • 109 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 41 minuts Odol Varona es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Marco Skuldbøl que d'un gran xut va marcar per a cubero el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pere Lluís Buch estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Santi Barcelona, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricardo Núñez de Marciana va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ramon Margalef es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ricardo Núñez de Marciana va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Rafael Colina al minut 87 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

soto y cubero

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Marco Skuldbøl va posar els visitants cubero per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Marco Skuldbøl de cubero va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Moris Fasciano des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): cubero va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Martín Catoyra va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): cubero quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Benjamín Ayala va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Guillermo Vallejo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jarosław Łyskawa, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cubero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Avel·lí Terol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Avel·lí Terol de cubero va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Benjamín Ayala de cubero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jannick Kager.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerhart Minkwitz de cubero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.