Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PlusUltra (313179) - CF Promesas (991669) » 675903600: T66/J12/VI

Liga 675903600 Información oficial sobre el partido 675903600 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VI.118 (14436)

tikoteam Alineación oficial del equipo 'tikoteam' en el partido 0 - 3 CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido
0 - 1 Jon Andoni Zinkonandia (22')
0 - 2 Jon Andoni Zinkonandia (41')
0 - 3 Vítor Santos Dias (90')
tikoteam Alineación oficial del equipo 'tikoteam' en el partido 0 - 3 CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tikoteam Alineación oficial del equipo 'tikoteam' en el partido 3 - 1 CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tikoteam

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): tikoteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Victorero en un 1 contra 1 amb el porter Teodor Żmijowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de tikoteam Juan Patricio Amadori quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Brás Jorge va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Brás Jorge de tikoteam es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Victorero.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aurel Vătămanu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en François Dumortier de tikoteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CF Promesas

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Roman Gangl estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jon Andoni Zinkonandia va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 22.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jon Andoni Zinkonandia va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vítor Santos Dias, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Promesas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vítor Santos Dias, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el Promesas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Tommy Lemvig s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 206 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 43, tothom va saber perquè en Michał Frey era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Memnun Süreya, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Promesas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Claude Wiebalck de Promesas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.