Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Greoni (774336) - MASERATI (437195) » 675902590: T66/J11/VI

Liga 675902590 Información oficial sobre el partido 675902590 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.100 (14418)

Cyborgs Alineación oficial del equipo 'Cyborgs' en el partido 1 - 1 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
Ulrich Eschmann (66') 1 - 0
1 - 1 Abdellah Al-Baseer (80')
Cyborgs Alineación oficial del equipo 'Cyborgs' en el partido 1 - 1 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cyborgs Alineación oficial del equipo 'Cyborgs' en el partido 2 - 0 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cyborgs

Goles Goles

  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 l'àrbitre va premiar Cyborgs amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ulrich Eschmann va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jens Heis va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Claudiu Drugă va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Dorin Cărbunescu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vincent Chenard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Claudiu Drugă una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Dorin Cărbunescu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Vincent Chenard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cyborgs se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Yaser Eslamieh del Cyborgs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

MASERATI

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): El jugador Abdellah Al-Baseer de MASERATI es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Cristóbal Villariño va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 85, un contraatac del MASERATI no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Cristóbal Villariño perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Brandán Xordo de MASERATI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heitor Castelos de MASERATI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.