Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Busom (1459405) - Valencia .CF. (436714) » 675902289: T66/J6/VI

Liga 675902289 Información oficial sobre el partido 675902289 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.95 (14413)

F.C.Busom Alineación oficial del equipo 'F.C.Busom' en el partido 0 - 2 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
0 - 1 Dawid Raj (79')
0 - 2 Pablo Alfonzo (84')
F.C.Busom Alineación oficial del equipo 'F.C.Busom' en el partido 0 - 2 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Busom Alineación oficial del equipo 'F.C.Busom' en el partido 0 - 3 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Busom

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Busom, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Antonio Azuela va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Busom van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Sérgio Duarte Pires va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Busom va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrián García Ortiz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián García Ortiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dawid Raj que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a Valencia l'avantatge per 0 - 2. Pablo Alfonzo en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Roberto Bolzonella, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Antonio Iovino va estar a punt de posar per davant a Valencia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de John-Joe Chandler va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcel Hornegger ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Valencia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Iovino, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Preben Terkelsen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Kurt Lambert va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de John-Joe Chandler, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dario Bächer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kurt Lambert després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter John-Joe Chandler va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcel Hornegger de Valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.