Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia .CF. (436714) - Marky Club de Fútbol (773354) » 675902284: T66/J5/VI

Liga 675902284 Información oficial sobre el partido 675902284 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.95 (14413)

Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 4 - 0 Marky Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Marky Club de Fútbol' en el partido
Xavier Hamberger (36') 1 - 0
Kurt Lambert (39') 2 - 0
Gianfranco Nicolaci (48') 3 - 0
Saša Božović (78') 4 - 0
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 4 - 0 Marky Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Marky Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 6 - 0 Marky Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Marky Club de Fútbol' en el partido
Tiene mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xavier Hamberger de Valencia aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fútbol. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kurt Lambert la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Valencia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 39.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Valencia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gianfranco Nicolaci va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Saša Božović va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Kurt Lambert va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valencia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gianfranco Nicolaci! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcel Hornegger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Pablo Alfonzo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Pablo Alfonzo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edijs Lukaševics va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Xavier Hamberger va intentar anar-se'n per velocitat al minut 68 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Marcel Hornegger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Edijs Lukaševics va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Marky Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Heinz Pregesbauer, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Valencia, però Dawid Raj no va poder encertar el xut.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Pau Sadurní va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Xosé Rubiños.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Christian Garcia de Fútbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.