Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CROCKERLAND BALOMPIE (488985) - Algemesí (122033) » 675901201: T66/J14/VI

Liga 675901201 Información oficial sobre el partido 675901201 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VI.75 (14393)

Jodra United Alineación oficial del equipo 'Jodra United' en el partido 2 - 1 Algemesí Alineación oficial del equipo 'Algemesí' en el partido
Timo Hold (18') 1 - 0
Giovanni Virgulti (24') 2 - 0
2 - 1 Vasiliy Vydumkin (74')
Jodra United Alineación oficial del equipo 'Jodra United' en el partido 2 - 1 Algemesí Alineación oficial del equipo 'Algemesí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jodra United Alineación oficial del equipo 'Jodra United' en el partido 1 - 1 Algemesí Alineación oficial del equipo 'Algemesí' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jodra United

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ivo Van Heddegem va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Timo Hold la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Giovanni Virgulti de United va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Jean-David Moreau va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Settimio Cinti al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ejgil Thorning va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ejgil Thorning de United va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Ejgil Thorning gairebé va marcar per a United des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giovanni Virgulti va rematar alt.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de United van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jean-David Moreau va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giovanni Virgulti de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Corera de United es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Algemesí

Goles Goles

  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Vasiliy Vydumkin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Algemesí i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Algemesí van seguir progressant per la banda dreta. Giorgio Scafà va tenir la seva oportunitat al minut 25, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Andrea Riccomi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Itzchak Sheinzinger no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Kimmo Pelkonen va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Algemesí va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Andrea Riccomi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Sáez de Algemesí la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.