Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masail Handikoak F. K. (796744) - Menú Whopper (1368901) » 675900561: T66/J8/VI

Liga 675900561 Información oficial sobre el partido 675900561 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.64 (14382)

Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 1 - 1 Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido
Piotr Cejko (50') 1 - 0
1 - 1 Pedro Manuel Liwanag (76')
Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 1 - 1 Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 1 - 2 Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,3 % 50,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masail Handikoak F. K.

Goles Goles

  • 186 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Handikoak va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Piotr Cejko.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Eric 'Chespirito' Bueno va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Andrea Moa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Handikoak se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jędrzej Ciskowski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Andrea Moa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andrew Lennon va rematar alt.

Menú Whopper

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Pedro Manuel Liwanag que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Petronilo 'Burrito' Rivero Ruiz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gunnar Gerken ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Whopper que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mario Bonanno, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Ulisse Venditti, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ky 'Alligator' Alonzo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Aureliano Lisa de Whopper va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.