Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bullerengue F.C. (1419913) - C.F. Amurga (487769) » 675900444: T66/J7/VI

Liga 675900444 Información oficial sobre el partido 675900444 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.62 (14380)

Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido 5 - 0 C.F. Amurga Alineación oficial del equipo 'C.F. Amurga' en el partido
Alexis Lundflod (14') 1 - 0
Roli Volpe (39') 2 - 0
Joona Tuusjärvi (61') 3 - 0
Joona Tuusjärvi (73') 4 - 0
Joona Tuusjärvi (77') 5 - 0
Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido 5 - 0 C.F. Amurga Alineación oficial del equipo 'C.F. Amurga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido 3 - 1 C.F. Amurga Alineación oficial del equipo 'C.F. Amurga' en el partido
Tiene suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bullerengue F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Alexis Lundflod, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Bullerengue va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roli Volpe va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bullerengue va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joona Tuusjärvi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Bullerengue va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joona Tuusjärvi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bullerengue a 5 - 0. Joona Tuusjärvi va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alexis Lundflod va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexis Lundflod de Bullerengue va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.F. Amurga

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hagen Grandidier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hagen Grandidier va marxar de Niklas Ohlsen en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Amurga van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Hagen Grandidier va servir per deixar enrere el gegant Niklas Ohlsen al minut 25, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Vincenzo Fabbroni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Amurga que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Valiancin Hurchyk va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Randolph Major no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Richard Kops.